Etiketeluftë tregtare

Bota

Në Kanada mbahet Samiti i G7-ës

Kanadaja, e cila ka presidencën aktuale të G7-s, një grup ku përfaqësohet edhe Bashkimi Evropian (BE), do të presë për dy ditë në qytezën Charlevoix të rajonit...

Bota

ShBA rrezikon një luftë tregtare

Presidenti amerikan, Donald Trump shprehu të enjten vullnetin e tij për të marrë masa më të mëdha penguese kundër importimeve të çelikut dhe aluminit, ku më...