EtiketeMalajzia

Bota Opinion

IZRAELI, NJË SHTET GENOCIDI

Nga Dr Mahathir bin Mohamad   Malajzia nuk e njeh Izraelin; nuk ka lidhje diplomatike me të, nuk i lejon malajzianët të vizitojnë Izraelin dhe nuk i...