EtiketeMaqedonisë

Rajoni

Kuvendi i Maqedonisë punon me tensione

Seanca parlamentare ku duhet të zgjidhen zëvendësministra dhe me këtë të kompletohet kabineti qeveritar i Maqdonisë, është përcjellë me tensione. Situata në...

OPINIONE