Etiketemarrëdhëniet dypalëshe

Bota Opinion

Samiti Trump-Putin në Helsinki

*Can ACUN Takimi i zhvilluar në kryeqytetin Helsinki të Finlandës mes Presidentit të Shteteve të Bashkuara të Amerikës, Donald Trump dhe Presidentit të Rusisë...