Etiketemarrëdhëniet Turqi-Uzbekistan

Opinion

Shënime nga Uzbekistani (II)

Prof. dr. Kudret BÜLBÜL* “Pavarësisht se në shekullin e 15-të dhe të 16-të shënoi zhvillime gjigande në fusha të ndryshme si shkencë, arsim, kulturë e...

Bota Opinion

Shënime nga Uzbekistani (I)

Prof. dr. Kudret BÜLBÜL* Kryetitulli mund të ishte edhe “Në gjurmët e qytetërimit të humbur”. Mbase do të ishte më i përshtatshëm. Por nuk mund të quhej...