Etiketemarrëveshja

Bota

Marrëveshja për “Brexit”, e kryer!

Britania raportohet të ketë arritur një marrëveshje sekrete “Brexit”-i me shefat e Bashkimit Europian. Lajmi raportohet nga “The Sun”, që shton gjithashtu se...

Bota

Fund i Shengenit?

Ministri i ri i Brendshëm Horst Seehofer (CSU) ka gati një javë që sapo ka marrë detyrën, por brenda kësaj jave ai me sa duket do të marrë për vete debatin...

Opinion

Rikthimi i problemit Irlandez

nga Chris Patten. Përgjatë 20 viteve të fundit, Mbretëria e Bashkuar dhe Irlanda kanë vjelë frytet e marrëdhënies së ndërsjellët me respekt dhe paqe. Por...