EtiketeMateo Salvini

Opinion

Italia po bie në duart e fashistëve

nga Rula Jebreal. Italia, atdheu im prej çerek shekulli – vendi i Mikelanxhelos dhe Galileos, Verdit dhe Pucinit, Bertolucit dhe Pasolinit, Primo Levit dhe...