EtiketeMatteo Salvini

Bota

Die Zeit: Po vjen Europa e zhurmës

Matteo Salvini, Viktor Orban, Marine Le Pen dhe Alexander Gauland i AFD në Gjermani, të gjithë këta duan një Europë tjetër. Por me çfarë do të ngjasojë kjo...

Bota Opinion

Kthimi i Fashizmit në Itali!

Nga: MICHAEL LEONARDI Arrestimi i Domenico Lucano, kryebashkiaku italian revolucionar i Riace, Calabria vuri në dukje për të mirëpritur emigrantët me një...

Bota

Fashistët në Itali jane në avantazh

Në Itali populistët janë në avantazh. “Lega” e djathtë mund të jetë fituesja e zgjedhjeve. Kryetari i saj Matteo Salvini nxit tani kundër migrantëve për të...

OPINIONE