EtiketeMexhid Yvejsi

Opinion

Studjuesit, Mexhid Yvejsi nga Gjakova

 Nga: Av. Faik MIFTARI (Post mortum)            Lajmi për vdekjen e studiuesit dhe hulumtuesit Mexhid Yvejsi nga Gjakova më preku pa masë, pasi që humba një...

Opinion

Mësuesja na e ‘prishi’ agjërimin!

nga Mexhid Yvejsi. Në vitin 1959, në klasën e 3-të fillore, gjithë klasa ishin marrë vesh që për Ramazan të agjërojmë të gjithë ditën e parë! Mësuesja kishte...