Etiketemuaji i shenjtë i Ramazanit

Opinion

Kohët moderne dhe ramazani

Prof. dr. Kudret BÜLBÜL* Programin po e filloj me një mallkim kinez “jetofsh në kohëra të çuditshme”. Nuk e di saktësisht se çfarë duan të thonë kinezët me...

Bota

Program i madh iftari në Holandë

Nga ana e Xhamisë Ulu, që varet nga Vakëfi i Çështjeve Fetare në Holandë u shtrua iftari i rrugës së “Sheshit të Xhamisë”. Në qytetin Utrecht të Holandës...