EtiketeMuhamed Jusufi

Opinion Rajoni

Për shkurtëpamësit si Ramushi

Krijuesi, në asnjë mënyrë, asnjë shoqëri njerëzore nuk e ka lënë pa këto simbole, sepse janë shembulli i së bukurës dhe sprovës së tyre. Prandaj të thuhet se...

Opinion

Deti Kuq po trazohet

Prezenca e ushtrinë turke dhe ruse në Sudan, sikur ka qetësuar sudanezët nga sulmet e mundshme të Izraelit. Elitat politike dhe ekonomike amerikane derisa ta...

Bota Opinion

A do ta godasë SHBA-ja Sirinë?

Muhamed JUSUFI Trumpi e nisi një kontingjent ushtarak nga Qiproja për në brigjet e Sirisë, ndërsa Rusisë i tha që të pret armët e tij të sofistikuara, të...

Opinion

Jerusalemi dhe diplomacia shqiptare

“…, nëse shqiptarët detyrimisht do të duhet të prononcohen, ata, nuk duhet nxitojnë e të dalin para prononcimit të Turqisë, sepse vetëm ky shtet mund...