EtiketeMusolini

Historia Opinion

7 prill mos ardhësh kurrë!

Nga Sevo Tarifa “Ngrihuni, bini, na pushtoi Musolini”, ishte thirrja e popullit shqiptar kur na pushtoi fashizmi italian. Rinia brofi e para më këmbë! Dhem e...

Opinion

Problemi i fashizmit në Itali

Edhe më tepër se 70 vjet pas vdekjes së tij, Mussolini ka shumë ithtarë dhe adhurohet në Itali. Portrete të tij ose simbole të fashistëve i sheh pak a shumë...

OPINIONE

INTERVISTA