EtiketeNafta

Bota

Katari do të largohet nga OPEC-u

Kompania e naftës së Katarit njoftoi se ky vend prej janarit 2019 do të largohet dhe dalë nga organizata e vendeve prodhuese të naftës OPEC. Sa’ad Kaebi...

Shqiperia

Skandali i naftës ‘Vergine

Gjykata e Tiranës ka arsyetuar në vendimin e saj mbi aferën e naftës ‘vergine’, se të gjithë veprimet e ish numrit dy Doganave Lula Njebza dhe kreut të Doganës...

OPINIONE

INTERVISTA