EtiketeNasrullah

Bota

Nasrullah: Amerika është mosbesuese

Sekretari i përgjithshëm i lëvizjes së rezistencës islamike libaneze Hezbullah e ka cilësuar Amerikën si mosbesuese dhe ka thënë se Amerika nuk është besnike...

OPINIONE

INTERVISTA