EtiketeNata e Miraxhit

Rajoni

Në Shkup shënohet Nata e Miraxhit

Në kryeqytetin e Maqedonisë, Shkup, u organizua program me rastin e Natës së Miraxhit. Muslimanët kremtuan Natën e Miraxhit në Xhaminë e Mustafa Pashës në...

Sociale

Sot festohet Nata e Miraxhit

Në 29 mars filluan “3 muajt” që përfshijnë natën e Kardit me netët e mira të Regaipit, Miraxhit dhe Beratit si dhe muajin e Ramazanit. Nata e Mirë e Miraxhit...

OPINIONE