EtiketeNetanyahu

Bota

Teatri i Netanyahut me Iranin

Teatri politik dhe mediatik i kryeministrit izraelit, Beniamin Netanyahu, me kërcënimin Iranian duket se nuk ka ngjitur. Pretendimi i tij se Irani ka gënjyer...

Bota

Netanyahu shan OKB-në

Kryeministri i Izraelit, Benjamin Netanyahu para votimit për Jeruzalemin sonte në Asamblenë e Përgjithshme të Kombeve të Bashkuara (AP-OKB), e ka quajtur OKB...

OPINIONE