EtiketeObama

Opinion

Welcome to America!

nga Aleksander Rena. New York USA Nese ju kujtohet marrëveshja e Obames qe beri me lindjen e mesme, Azine dhe Afriken e jugut, per te sjell ne SHBA qindra...

Opinion

Në Plazh 2017

Kapiteni i nëndetëses amerikane thotë: “Ne të gjithë do të vdesim një ditë, disa më shpejt dhe disa më vonë. Problemi ka qenë gjithmonë që ju nuk jeni të...