EtiketeOBSH

Bota Opinion Shkence

OBSH-ja, pandemia dhe vaksina

Shumë palogjikshmëri, shumë qëndrime kontradiktore nga ana e Organizatës Botërore të Shëndetësisë(OBSH-ja), mosrespektimi i parimeve të gjertanishme për...

Opinion

Odisejada e Koronës

Nga  Av. Faik MIFTARI Para ca netësh në një kanal televiziv të Kosovës  rastisa të dëgjoja intervistën  e zyrtares së Organizatës Botërore të Shëndetësisë(OBSH...

OPINIONE