EtiketeOmer Çelik

Bota

Bota ka ndryshuar polarizimin

Çelik tha se BE ka hyrë në turbulencë botërore dhe se duhet të bashkëpunojë me Turqinë për ruajtjen e stabilitetit dhe mirëqenies në botë pa u dëmtuar...

OPINIONE