Etiketeoperacion

Bota Opinion

Kembanat bien për PKK-në

*Can ACUN Turqia pas deklaratës së Presidentit Recep Tayyip Erdogan edhe zyrtarisht publikoi operacionin për spastrimin nga organizata terroriste PKK/YPG zonën...

Bota

Forcat turke neutralizojnë 9 terroristë

 Forcat e Armatosura të Turqisë (TSK) në një operacion ajror ndaj zonës rurale të qytetit Siirt, në juglindje të Turqisë dhe në rajonet Avashin-Basyan dhe Zap...

OPINIONE