EtiketeOperacioni Dega e Ullirit

Bota

Në Afrin parandalohet një sulm terrorist

Në Afrin, që ndodhet në veri të Sirisë, forcat lokale të sigurisë gjetën një bombë të paketuar përpara një dyqani dhe parandaluan kështu një sulm terrorist. Në...

Bota Opinion

Kuptimi i Operacionit Dega e Ullirit

Nga Mevlüt Çavuşoğlu, Ministër i Punëve të Jashtme i Turqisë Botuar në revistën “Foreign Policy” Panorama e zymtë në Lindjen e Mesme nuk duhet të errësojë...

Bota Opinion

Turqia një fuqi konstruktive

Can ACUN*   Pas spastrimit të zonës së Afrinit në kuadër të operacionit “Dega e Ullirit” nga elementët e terrorit ka filluar edhe kthimi i civilëve në...

Bota Opinion

Lufta e Turqisë kundër terrorit

* Can ACUN Turqia përmë shumë se 30 vjet lufton kundër terrorizmit në mënyrë të vendosur. Ndërkohë që gjatë këtij procesi kanë humbur jetën me mijëra njerëz...

Bota

PYD/PKK-ja rrëmben fëmijët në Siri

Organizata separatiste terroriste PYD/PKK rrëmben fëmijët në veri të Sirisë. Kryetari i Këshillit Botëror të Asirianëve, Johny Messo tha se organizata...

Bota

Vazhdojnë pazarllëqet e PKK-DAESH

Anëtarët e organizatës terroriste DAESH janë liruar nga burgjet ku mbaheshin me kusht që të luftojnë kundër njësive të Ushtrisë së Lirë Siriane (ULS), e cila...