EtiketeOrganizata Terroriste Gulentiste (FETO)

Bota Opinion

SHBA, “quo vadis”?

Prof. dr. Kudret BÜLBÜL* Kohët e fundit jemi përqendruar gati të gjithë te kriza ndërmjet dy aleateve si Turqia dhe Shtetet e Bashkuara të Amerikës...

Rajoni

Turqia e gatshme për Euro 2024

Stadiumet në qytete të ndryshme të Turqisë janë të gatshme të bëhen nikoqirë për Kampionatin Evropian 2024 (EURO 2024). Federata e Futbollit të Turqisë (TFF)...

OPINIONE