Etiketeorganizata terroriste YPG/PKK

Bota

Në Afrin parandalohet një sulm terrorist

Në Afrin, që ndodhet në veri të Sirisë, forcat lokale të sigurisë gjetën një bombë të paketuar përpara një dyqani dhe parandaluan kështu një sulm terrorist. Në...