EtiketeOrientalizmi

Opinion

Orientalizimi i orientalizmit

Prof. dr. Kudret BÜLBÜL* Hulumtimet e studiuesve perëndimorë në lidhje me aspektet politike, shoqërore, kulturore, fetare, etnike, antropologjike dhe të tjera...

Opinion

Orientalizmi, Dezinformimi dhe Islami

Abu Iman Abd el-Rrahman Robert Skuajers Në emër të Allahut, Mëshiruesit, Mëshirëbërësit Çdo person, me një mendje te hapur, që studion e kërkon në fushën e...

OPINIONE