Orthodhoksët

Sionizmi, armiku më i madh…

Thonë të bahkohen Orthodhoksët me romanokatolikët dhe në vazhdim me protestantët dhe me gjithë herezitë e njohura dhe të panjohura që djalli ka sajuar në

Read More