EtiketeOzan Ceyhun

Bota Opinion

Një gazetar tjetër u vra në BE

Nga: Ozan Ceyhun Kur siguria e një gazetari kërcënohet kudo në botë, BE nuk mbetet indiferente. Ata qëndrojnë kundër vendit ku gazetarët vriten gjatë kryerjes...

Bota Opinion

Turqia është një vend evropian!

Nga: Ozan Ceyhun Turqia është një vend unik që ka territore në Azi dhe Evropë. Pa marrë parasysh se çfarë thuhet për këtë, Turqia është një vend evropian...

OPINIONE