Etiketepaga

Shqiperia Sociale

Rritja e pagave dëmtoi fasonët

Ndonëse ndihmon punonjësit me paga të ulëta, vendimi i qeverisë që rrit pagën minimale ka dhe pasoja negative. Ai dëmton biznesin, veçanërisht industritë që...

Ekonomi

20 Profesionet më të paguara

E keni menduar ndonjëherë se cila është rroga më e lartë në profesionet më të paguara? Me siguri që po. Bussiness Insider ka marrë të dhënat e pagesave të...