EtiketePalau

Opinion

Filistinët proamerikanë

Vota e Shqipërisë dhe marrëdhëniet Tiranë-Uashington Është argëtuese, por më shumë është për të ardhur keq, kur sheh e dëgjon se si një grup njerëzish profanë...