EtiketePandemia e koronavirusit

Bota

BE kërkon hetim lidhur me COVID-19

Bashkimi Evropian (BE) kërkon hetim në mënyrë të “pavarur dhe të detajuar” të shfaqjes dhe mësimeve që do të nxirren nga pandemia e koronavirusit...