Etiketeparadë ushtarake

Rajoni

Serbia pajiset me tankun rus T-72 MS

Një nga tanket më të fuqishme në botë, ai rus T-72 MS, arriti ditët e fundit në Serbi dhe u promovua për herë të parë të premten në një paradë ushtarake në...

Bota

Kush ishte prapa sulmit terrorist Ahvaz?

Disa persona të armatosur kryen një sulm terrorist në qytetin jugor të Ahvaz të shtunën, më 22 shtator. 4 terroristë hapën zjarr mbi ushtarët dhe civilët gjatë...

OPINIONE