Etiketeparalajmëron

Bota

Turqia paralajmëron Greqinë

Turqia ka paralajmëruar Greqinë dhe e ka porositur të qëndrojë larg sjelljeve që mund të shkaktojnë përshkallëzim në Mesdhe. “Ne këshillojmë Greqinë që...