Etiketepartia socialiste

Opinion

Analize e partive politike ne Shqiperi

nga Fabjan Ceka. Siç e kam thene edhe ne shkrimet e tjera, per te kuptuar ne te vertet mentalitetin dhe kulturen shqiptare, duhet kuptuar me perpara historia e...