Etiketepartneritet strategjik

Bota Opinion

Rrjedha Turke

*Can ACUN Me një ceremoni ku të pranishëm ishin Presidenti i Turqisë Recep Tayyip Erdogan dhe Kryetari i Shtetit të Rusisë Vladimir Putin, përfundoi pak ditë...