EtiketePKK/KCK/PYD-YPG

Bota Opinion

Turqia një fuqi konstruktive

Can ACUN*   Pas spastrimit të zonës së Afrinit në kuadër të operacionit “Dega e Ullirit” nga elementët e terrorit ka filluar edhe kthimi i civilëve në...

Bota

Erdogani i tregon vendin Francës

Fjala ‘mund të ndërmjetësojmë mes Turqisë dhe Forcave Demokratike Siriane (FDS)’, nëse kjo është e vërtetë, është një deklaratë që i kapërcen tejmase kufirin...

Bota Video

Dyfytyrësia e Amerikës – Video

Shtetet e Bashkuara të Amerikës (ShBA) nga njëra anë janë aleate me Turqinë në NATO, kurse nga ana tjetër në Siri bashkëpunojnë me organizatën terroriste...