Etiketepolicine

Shqiperia

PS dhe PD drejt një marrëveshjeje

Kryeministri i Shqipërisë, Edi Rama, ka në tryezë paketën e propozuar nga McAllister dhe tashmë është në dorën e tij nëse dëshiron t’i japë fund krizës...