EtiketePopulizmi

Opinion

Rënia e fuqive perëndimore

nga Manlio Graziano. Globalizimi përfundoi në bangën e të akuzuarve, jo aq sepse zgjeroi hendekun mes më të pasurve dhe më të varfërve, por sepse ngushtoi...

OPINIONE