Etiketepornografi

Shqiperia

Pornografi me Skenderbeun

Pas sulmit nga ana e myslymaneve shqiptare kunder idhullit katolik te Skenderbeut, adhuruesit e heroit te Katolicizmit, pervec kercenimeve dhe shantazheve qe...