EtiketePresidenti Hashim Thaçi

Rajoni

Hashim Thaçi shtrohet në spital

Presidenti Hashim Thaçi, pas shqetësimeve të shfaqura nga gurët në veshkë, sot ka shkuar për një kontroll në Emergjencën e QKUK-së dhe më pas është shtrirë në...