presidenti

Riorganizimi i ushtrive ruse

EKSKLUZIVE  Nga *Thierry Meyssan *Konsulent politik, president dhe themelues i Rrjetit Voltaire. Libri i fundit në frëngjisht: Nën sytë tanë – nga 11 shtatori deri

Read More