Etiketepretendime të pabaza

Bota

Turqia reagon ndaj raportit të OKB-së

Turqia refuzoi kritikat e drejtuara nga Komisoni i Lartë i Kombeve të Bashkuara (OKB) për të Drejtat e Njeriut duke bërë të ditur se janë pavend. Ministria e...

Bota

Ankaraja reagon fuqishëm ndaj Holandës

Ankaraja deklaroi se pretendimet e parashtruara në vendimin e miratuar kundër Turqisë në Kuvendin e Përfaqësuesve në Holandë janë të pabaza dhe shpifje. Në...

OPINIONE