Etiketeprift

Historia Kultura Shqiperia

Si u bë prift Fan Noli

Shkruan Xhaferr Sadiku Në fillim të shekullit XX-ë, u rrit në mënyrë të ndjeshme numri i emigrantëve shqiptarë në SHBA. Për të majtur kontaktet me atdheun dhe...

OPINIONE