Etiketeprivati

Shqiperia Sociale

Hapa të vegjël të mëdhenj

/Gresa Hasa/ “Çdo ditë kam nga një shenjë të re ndër duar. Puna e re është fizike dhe me orare të zgjatura. Sigurisht, pagesa është absurde. Më duhet të...

OPINIONE

INTERVISTA