Etiketeproblemi i Kashmirit

Bota Opinion

Kashmir, dhimbje që nuk shter

Prof. dr. Kudret BÜLBÜL* Këtë javë, pas 20 vjetësh, dy fuqi zotëruese të armëve bërthamore, India dhe Pakistani, u përballën përsëri me njëra-tjetrën. Pas...