EtiketePronari

Shqiperia Sociale

Hapa të vegjël të mëdhenj

/Gresa Hasa/ “Çdo ditë kam nga një shenjë të re ndër duar. Puna e re është fizike dhe me orare të zgjatura. Sigurisht, pagesa është absurde. Më duhet të...

Opinion

Pronari si sovran në vendin e punës

/Alfred Bushi/ Disa ditë më parë Autoriteti Kombëtar për Sigurinë dhe Emergjencat në Miniera, institucioni përgjegjës për inspektimin dhe kryerjen e...