Etiketeprotesta në Francë

Bota

Protesta kundër Netanyahut në Paris

Kryeministri i Izraelit, Benjamin Netanyahu, i cili shkoi në Francë në kuadër të turneut të Evropës dhe bisedoi me Presidentin Emmanuel Macron dhe mori pjesë...