Etiketeraste të reja

Shqiperia

Sot 99 raste të reja me koronavirus

Vazhdon rritja e rasteve të reja me koronavirus në gjithë vendin, shtrimet në Infektiv, rëndimi i gjendjes së pacientëve dhe humbjet e jetëve. Testimi i bërë...