Etiketeratifikim

Rajoni

Kroacia del mbi “heretizmin”

Parlamenti i Kroacisë ka ratifikuar Konventën e Stambollit për luftën kundër dhunës ndaj grave dhe dhunës në familje, pavarësisht nga kontradiktat e Kishës...