EtiketeRegjimi saudit

Bota

Regjimi saudit vazhdon të vrasë civil

Po vazhdojnë të vijnë fotografitë e vrasjeve të civilëve në sulmin e fundit ajror të bërë nga suditët në qytetin Sa’dah. Në sulmet e Arabisë Saudite dhe...