Etiketerevolucion

Shqiperia

Ngërçi, opiumi i intelektualëve…

Çadra” dhe ngërçi politik i tri muajve të fundit ka nxitur një ‘luftë’ mes intelektualëve, analistëve dhe figurave publike: pozicionime të forta, pro e kundër...