Etiketerrëzohet

Bota

Turqi, rrëzohet një avion ushtarak

Një avion ushtarak është rrëzuar në Gülşehir të provincës Nevşehir të Turqisë. Në rajon janë dërguar ekipe shëndetësore dhe të zjarrfikësit. Ende nuk dihen...